Home

Wij houden ons bezig met algemeen-tandheelkundige behandelingen als controles en infectiepreventie, gebitsreiniging, vullingen, wortelkanaalbehandelingen en kronen en bruggen.

Hiernaast hebben esthetische tandheelkunde, orthodontie en implantaat gedragen constructies onze bijzondere belangstelling. Uitgangspunt in onze praktijk is niet alleen reguliere tandheelkundige hulp te bieden, maar juist nieuwe materialen en technieken toe te passen nadat die zich door onderzoeken voldoende bewezen hebben.

Behalve een praktijk voor algemene tandheelkunde zijn wij ook een verwijspraktijk voor (esthetische) tandheelkunde.

Collega tandartsen, orthodontisten en kaakchirurgen dienen regelmatig een samenwerkingsverzoek bij ons in in het geval van ethetische problemen bij een patient of als er een gecompliceerde, veel omvattende tandheelkundige behandeling moet plaatsvinden.

Wij hebben een team van (sub)specialisten om ons heen op wie wij kunnen terugvallen  (zie  "Samenwerking")

Met name ultrathin porcelain veneers ("facings" of "porseleinen schildjes"), porseleinen vullingen en vol-keramische kronen alsmede orthodontie en implantologie worden veelvuldig gebruikt om een optimaal esthetisch eindresultaat te behalen.

Tijdens uw bezoek aan ons doen wij ons best om persoonlijke zorg te bieden.

U als patiënt, en uw behandelwensen staan centraal in onze praktijk. Ook onze medewerkers zijn zich hier zeer van bewust en zij zullen zich dan ook inspannen om uw bezoek zo comfortabel mogelijk te maken.

Velen willen (zeker tegenwoordig) een mooie mond met (rechte) tanden want een mooie lach maakt een geweldige indruk en een eerste indruk maak je maar één keer!. Een mooie lach is gelukkig heden ten dage steeds beter haalbaar voor veel mensen.

Wij kunnen u helpen dit te bereiken!

 

Wij zijn aangesloten bij / lid van: